Ga naar de inhoud

Egale afwerking

Streeploos resultaat

Strak afgewerkte wanden zonder zichtbare strepen? Kies voor het spuiten van latex en ervaar zelf de voordelen. In tegenstelling tot de traditionele manier met kwasten en rollers, zie je bij het spuiten van latex geen strepen en banen op de wand.

Alternatieve oplossing

Wat is latex spuiten?

Latex is te zien als een vervangend middel voor verf. Normaal gesproken kies je er voor om je muur te verven met kwasten en rollers. Dit is een tijdrovend proces. Tegenwoordig zijn gelukkig meer mensen op de hoogte van het alternatief, latex. Door gebruik te maken van latex voorzie je de muur van een egale laag in welke kleur je ook wilt. De latex kan op verschillende ondergronden gespoten worden en neemt aanzienlijk minder tijd in beslag dan de traditionele manier.

Tijdsbesparend

Snel & efficiënt

Het spuiten van latex is een ontzettend snel proces. Met name wanneer er grote oppervlakten geverfd worden biedt latex een ongekend voordeel. Met behulp van een verfspuit is het mogelijk om de latex snel en efficiënt aan te brengen. Waarna je kan genieten van een volledig egaal eindresultaat. De latex wordt in een keer meerdere lagen dik op de wand gespoten. Dit zorgt ervoor dat je na één keer spuiten het gewenste resultaat hebt. Latex spuiten is een duurzame oplossing voor wanden met een strakke en egale afwerking.

Advies op maat

Elke klus is weer anders

Elke klus is weer anders, daarom vinden wij het belangrijk om jou van advies op maat te kunnen voorzien. Onze professionals schatten daarom eerst de situatie in om een passende offerte te kunnen maken. Zo kom je bij Spuitex nooit voor nare verrassingen te staan. Wij vinden het belangrijk om elke klus professioneel en geslaagd achter te laten.

Contact opnemen

Stel direct je vraag

Toch nog wat meer weten over ons? Voor verdere vragen over latex spuiten mag je gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor je klaar en nemen graag de verschillende mogelijkheden met je door.