Ga naar de inhoud

Over ons

Wij zijn Spuitex

De schilders/spuiters van Spuitex staan bekend als vakkundig en betrouwbaar. Door gebruik te maken van speciale spuitmachines weten wij snel en efficiënt een strak eindresultaat neer te zetten. Wij hechten waarde aan onze kennis en ervaring op het gebied van latex spuiten en willen deze dan ook graag inzetten voor onze klanten. Daarbij doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij als klant met een goed gevoel achterblijft wanneer de klus voltooid is. Bij Spuitex staan klanttevredenheid en kwaliteit vooraan.

Wat we doen

Onze werkwijze

Wij onderscheiden ons in kwaliteit en persoonlijk contact. Wij vinden het belangrijk om onze klanten persoonlijk te woord te staan. Daarnaast zal je bij ons niet tegen nare verrassingen aanlopen. We maken van tevoren duidelijke afspraken en wijken hier niet van af.

Elke klus is weer anders. Daarom geven wij al onze klanten advies op maat. Om een gepaste offerte op te kunnen stellen zijn er een aantal dingen waar we rekening mee moeten houden. Het belangrijkste is in dit geval de oppervlakte die gespoten dient te worden. Aan de hand hiervan en een aantal andere factoren stellen wij de offerte op.

Hebben we een akkoord? Dan gaan we aan de slag. We starten altijd met het afplakken van de oppervlaktes die niet gespoten moeten worden. Na een reiniging van de wand kunnen we vervolgens beginnen met het spuiten. Is de opdracht klaar en naar wens? Dan ruimen we alles weer netjes op voordat we vertrekken. Zo laten we alleen een strak afgewerkte wand achter en niks anders.

Aan de slag?

Contact opnemen

Heb jij een leuke en uitdagende klus voor ons liggen? Of ben je vooral benieuwd naar de mogelijkheden en wil je graag nog wat vragen stellen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze werknemers nemen graag de verschillende mogelijkheden met je door.