Ga naar de inhoud

Fulltime

Verfspuiter

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime verfspuiter. Heb jij affiniteit met spuitwerk, en dan met name van interieur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Spuitex uit Hoogeveen, een jong bedrijf wat volop aan het groeien is. Bij Spuitex vinden wij het belangrijk om onze klanten volledig te ontzorgen. Daarom zorgen wij er voor dat we duidelijke afspraken maken en elke klus weer ons uiterste best doen voor het mooiste resultaat.

 

Wat we van jou verwachten

Wij eisen geen jaren ervaring en vragen niet het onmogelijke van onze medewerkers. Om bij Spuitex aan de slag te gaan is het vooral belangrijk dat je leergierig, nauwkeurig en enthousiast bent. Hierin geven wij dan ook iedereen de kans om te solliciteren.

 

Ervaring als verfspuiter is uiteraard een pré, maar is zeker niet verplicht. Wij leren je graag de kneepjes van het vak bij en geven jou alle ruimte om je te ontwikkelen binnen het team.

 

Wat je van ons mag verwachten

  • Een marktconform salaris tussen de €1.900,- en €2.500,-
  • Een gezellig en enthousiast team
  • Een fulltime baan
  • Voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen

 

Interesse of meer informatie?

Zie jij jezelf als de nieuwste aanwinst binnen ons team? Neem dan gerust contact met ons op, of mail direct je CV naar info@spuitex.nl. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort wel in ons team!